resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3667
    bir günde yıldırım demirören seviyesine düşmeyi başarmıştır. o garip tavırlı basın sözcünü de al, bir an önce git ünal efendi. neymiş efendim fatih hoca telefona çıkmıyormuş. acaba ne çektirdiniz ki adama iki senedir, çıkmıyor telefonlarınıza? arkasından hangi kuyuları kazdınız ki, bu duruma düşürdünüz onunla olan ilişkinizi. tamam kendisi avrupai, duygundan çok aklı ön plana alan bir adam da, aklının da son zamanlarda çalışmadığını tescillemiş oldu fatih hocayı göndererek. yanlış yaptın başkan, sana gündüz kılıç'ın şu sözlerini hatırlatmak istiyorum.

    "bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır... biz sizlere burada galatasarayımız'ın huyunu, suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adam akıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz... galatasaray bir his takımıdır... renklerine aşık, birbirlerini seven futbolcuların takımıdır... galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez... kısacası galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır..."

    evet başkan biz bir "his takımı"yız. ve biz şımarıkları, kendini beğenmişleri ve yalnız kendini düşünenleri sevmedik, sevmiyoruz, sevmeyeceğiz de. haberi aldığımdan beri moralim birden bire sıfırn altına düştü, sanki çok değerli bir yakınımı kaybetmişim gibi hissetmeye başladım. çok şey söyleyesim var, ama o kadar sinirli ve moralsizim ki, düşüncelerimden cümle oluşturmakta zorlanıyorum. bunu yapmayacaktın be başkan, hislerimizle oynamayacaktın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın