• 28
    acilen bazı şeyleri değiştirmesi gereken oyun.

    önce bi yüzlere el atmaları lazım. o ne lan öyle ? sabri uzun saçlı falan, kolo toure desen vasat. koskoca oyunda biraz drogba andırıyor, o kadar! http://gss.gs/0nG

    ikinci olarak benim en çok gözüme batan şeylerden biri, faulden sonraki animasyonlar. adama sert bi dalıyorsun, bi bakıyorsun adam normal bi faul gibi görev alanına dönüyor, hakem de pozisyon alıyor, ardından pozisyon tekrarı ve bir bakıyorsun sağ üstte sarı kart çıktığını belirten işaret. yahu adam faul yaptı, gitti yerine döndü sen ne ara verdin bu kartı ? hayır insan seviniyor kart vermedi lan diye, sonra kursağımızda kalıyor.

    üçüncü olarak kaleci hatalarını düzeltmeleri lazım. kaleciler birebirlerde hiç iyi yer kapatamıyor. hele ki hızlı oyuncuysa karşındaki banko gol, kaçarı yok. ayrıca bildiğin kapattığı köşeden top tutamıyor kaleciler, kaç kere sıfırdan gol yedi muslera.

    top kontrolü olayının da düzeltilmesi lazım, hadi kötü takımlarda sırıtmaz kötü top kontrolleri ama ronaldo'nun sırtı dönük top alır almaz kaptırması akla mantığa sığar şey değil

    bir de spor oyunlarında en gıcık olduğum şeydir, bu sene bu oyunda da var ne yazık ki. geçen sene yoktu, savunma oyuncularının hücum oyuncularıyla aynı hızda koşması. yahu çok mu zor bunu ayarlamak ? nba 2k13 oynayanlar bilir, derrick rose bile olsa hızlı hücumlarda roy hibbert'la aynı hızda koşar. bu oyunda da var bu olay. yahu cahill denen adam nasıl atılan arapasta wallcot ile aynı hızda koşabiliyor ?

    ve grafikler..

    şimdilik aklıma gelenler bu kadar, ama bunları ilk olarak düzeltmeleri lazım. onun dışında oyun benim hoşuma gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın