resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 518
    başımızdan değil fatih hoca kim giderse gitsin gelmemesi gereken adamdır.

    bu adam değil miydi galatasaray hakkında, şampiyonluğun ardından intikam soğuk yenen yemektir diye açıklama yapan.

    bu adam değil miydi beşiktaş'a gider gitmez mondragon'u ayartmaya çalışan. bu adam değil miydi emre aşık'ı ayartıp beşiktaş'a getiren sonra da adam gibi oynatmayan.

    bu adam değil mi 2003-2004 sezonu başlarken bizim tüm transferlerimize salça olan. adamın elinde tümer ile sergen olmasına rağmen sırf bize gelmesin diye ön anlaşmaya imza atan ahmed hassan'ı ayartan sonra da yedek bırakan. bu adam değil mi okan koç'u elimizden alan. bu adam değil mi galatasaray forması ile poz verip "anlaştım" diyen çağdaş atan'ı ayartıp alan. gerçi allah büyük. o sene tüm yaptıkları ayağına dolandı da kaçıp gitti.

    romen teknik direktörler multescu ile adını unuttuğum bir tanesi galatasaray hakkında, "luce'nin 12 puanı garanti" dediğinde ses etmeyen lucescu, şike belası kendini vurduğu vakit burası çavuşesku dönemi gibi deyip ülkesine kaçmıştı.

    ayrıca galatasaray'ın vizyonu ile asla uyuşmayacak adamdır. ukrayna'nın en zengin adamının gücü arkasında olmasına rağmen hiç büyük transfer yapmaz ve kadro kalitesi nedeniyle şl'de çeyrek finalin ötesini de göremez. çünkü yıldız oyuncu ile çalışamayacağını bilir. tıpkı inter'de yapamadığı gibi, tıpkı bizim efsanevi kadromuzla şampiyon olamayıp, toplama takımla iş yapması gibi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın