resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3585
    (bkz: söz konusu galatasaray ise gerisi teferruattır)

    1. danışmanlar, çok bilenler, saygı ölçenler, daha iyiyi vaat edenler, kendilerini düşünenler ve 5 haneli maaşlı profesyonellere çok dikkat etmeli.

    2. kimseye fatih terim'in saygısını ölçtürmemeli.

    3. başarı sarhoşluğuna kapılıp dürüst ve albayrak operasyonlarında olduğu gibi taşları yerinden oynatmamalı.

    4. ana hedefimiz için fatih hocadan daha iyi hoca bulamayacağı gerçeğini görmeli. ligde 10. bile olsak fatih hoca ile devam etmeli.

    5. devrim yapmak istiyorsa fatih hoca'dan bağımsız kurumsal sporcu yeteneklerini geliştiren 7x24 bireysel koçluk, bireysel rehabilitasyon sistemini geliştirsin. rezerve ligi kurdursun. devrim ben başkanım o eleman lafları ile olmaz. hoca efsanedir. ilk dönem (2000 yılı sonrası) sonrası çektiğimiz sıkıntılardan ders alınmalıdır.

    6. kurumsallaşma gs store'larda olur, stok olur, forma yazıları olur gelen çocuklar ağlatılarak evlerine gönderilmez. kurumsallaşma ceo ve danışmanlara 5 sıfırlı maaş vermekle olur gibi olur. ama store'lara gidin sayın başkan bol sıfırlı maaşlara rağmen kurumsallaşmanın ne seviyede olduğunu lütfen değerlendirin.

    7. sayın başkan sizi seviyoruz. allah aşkına fatih hoca ile arıza çıkacak işlerden kaçının. aklı veren çoktur. önce işler kötü gider sonra harika olur diyen standart akıl verenlere sakın güvenmeyin. seçenek çok diyenlere, daha iyi olacakçılara, saygı ölçenlere tek lafım daha iyisi elimizde ve üstüne hoca bulunamaz.

    devrim ve kurumsallaşma hocayı elde tutmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın