2013-14 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
19:00 Atatürk Olimpiyat Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 265
    tarihimiz boyunca beşiktaş'a bir 90 dakikada verebileceğimiz en büyük zararı verdiğimiz maç.

    1- beşiktaş maça iyi ve hızlı başladı pozisyon da buldular yine hakan balta zaafımız ortaya çıktı. hücumlarımız da ilk yarı şişirme toplarla ve dönen toplardan karambol yaratma üzerineydi.

    2- maça damgasını vuran kesinlikle 2 takım arasındaki kalite farkıydı. futbolcularımız uzun zaman sonra böylesine kazanma hırsıyla oynadılar. ikinci yarı bruma-engin değişikliği sol kanada hareket getirdi.oyun beşiktaş sahasına yıkılmaya başladı.

    3- herşeyin koşmakla olmayacağı belli oldu. drogba sahada yürüdü ama 2 gol attı. sabri enerjisini koydu inanılmaz top kovaladı selçuk çok istekliydi her iki mücadeleye 2-3 kişiyle girdik top kazanma adına müthiş mücadele gösterdik.

    4- melo'dan önce ramon'un penaltısını hakem vermedi. beşiktaş muslera'nın taca attığı topu bize vermeyerek yılın terbiyesizliğini yaptı. sonrasında melo ramon'un hareketinin aynını yaptı kırmızı kartı gördü. gelişine verdi tamam eyvallah ama kimse sahaya girmenin sorumlusunu melo demesin. 6 yediğimiz maçta pepe'nin drogba'yı yıktığı maçta sesimiz çıkmadı bizim.

    5- 80000 kişi gittin diye maç senin hakkın mı olacaktı beşiktaş? biz burada haftalardır futbolcuları hocamızı yerden yere vurduk. yeri geldik fatih hoca gitsin dedik. hatayı hep kendimizde aradık. şimdi de yüreklerini koydular ortaya süper oynamasalarda kazanmak için azimle mücadele ettiler şu maçı alamasak da kimsenin ağzından kötü laf çıkmazdı.

    6- bazıları provakasyon diyecek bazıları polis, hakem, melo vs. ama ne olursa olsun bu sahaya girmenin o hareketleri yapmanın mazereti olamaz. sonucunda ne olacağını bile bile hem de. üstelik daha sezonun başıyken. burnuma bazı kötü kokular geliyor ama çarşıymış falan hikaye, sahaya girip bizim futbolcularımızı linç etmeye çalışacaklardı alenen! bunun adı taraftarlık değil.

    şimdi gidin ağlayın, müstehak size. daha bir 10 yıl şampiyonluk zor görürsünüz. alın 8 maç cezanızı oturun oturduğunuz yerde.

    edit: ikinci yarıdaki formasyonun kalıcı olması halinde ligde seriye bağlarız. solda top taşıyan bir kanat bruma (yada amrabat) ve sağda içeri kayan, çapraz koşular yapabilen gizli forvet burak (yada umut). onun arkasında enerjik bir sabri bence olumlu. tek zayıf halka yine : hakan balta...
App Store'dan indirin Google Play'den alın