• 225
    galatasaray sözlugun moderatöru ve sanirim ya sahibi ya da dizayn/server isleriyle kendisi ugrasiyor.

    ufak tefek diyaloglarimiz oluyor arada kendisiyle. kurallari pek cignemedigim ve cogu zaman da bilgi veren enrty'ler girdigim icin istedigi tip yazarlardan biri oldugumu dusunuyorum.

    yalniz kendisinin tuhaf bir huyu var. elestirel duzeyde biseyler karaladiginiz zaman kendisi eger bu fikre zit bir fikirdeyse, sizi takibe alip iciginizi ciciginizi cikartiyor. o gun size uyuz olsun fi tarihinde girdiginiz entry'lerin bi anda cöp kutunuza dustugunu göruyorsunuz. silinme nedeni herkesin kullandigi bir uslup olsa da, o gun o entry'i canlandirma sansiniz yok. cunku o gun hagi'nin radarindasiniz.

    simdi burada kendisini elestirmiyorum. sadece (sacma olabilir) bir tesbitte bulunuyorum. degil kendisiyle sözlukte kimseyle bir alip veremedigim yok, zaten olamazda. ama asil varmak istedigim nokta, eger kendisinin bu tarz egolari varsa kendisinden ricam en azindan sözluk icinde bunlari bir kenara birakip, yaziyi kimin yazdigina bakmadan kanunda kitapta ne yaziyorsa sistemi ona göre bir standarta oturtsun. bence cok daha demokratik olur.

    biz de "hadi beee, yine takildik radara" deyip, arka arkaya cöp kutusunun entry ile doldugunu görmeyiz. "cocugum olacak baba oluyorum" yazisina gelen nickalti tebriklere fi tarihinde yazdigim "allah herkesten razi olsun darisi basiniza" tarzi entry'i tanim degil diye aylar sonra silmek biraz tuhaf oluyor sevgili modum. birak da arada tek tuk de olsa masum dilekler iceren yazilarimiz olsun. o kadar emegimiz var burada ayip oluyor bazen...kalbimiz kiriliyor...

    http://r1309.hizliresim.com/1f/q/sxq1f.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın