2013-14 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
19:00 Atatürk Olimpiyat Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 102
    galatasaraylıların bu maçı ölüm-kalım maçı olarak görmelerini anlamıyorum. açıkça söylüyorum; evet çok önemli bir maç ama bana göre kesinlikle sezonun geri kalanı için ölüm-kalım müsabakası değil. sonuç ne olur bilmiyorum; kazanırız, kaybederiz ya da berabere kalırız ama bildiğim bir şey varsa o da bu maçın sezonun geri kalanı için kesinlikle belirleyici bir maç olmayacağı... ortada son iki sezonda en yakın rakibine 9-10 puan fark yaparak şampiyon olmuş bir galatasaray var. henüz sezonun 5. haftasındayız. 9 puan geriye düşecek olsak bile bu maçın sezonun geri kalanı için net bir şekilde belirleyici olmayacağını düşünüyorum.

    takımıma güveniyor muyum? evet. ama kaybedecek olsak bile bunun ligin sonu olacağını düşünmüyorum. lige iyi başlamamış olabiliriz, form tutmamış olabiliriz ama bu henüz 5. haftada sezonu silip atacağımız anlamına gelmiyor. lütfen galatasaray taraftarı bunun bilincinde olsun ve bugün sonuç ne olursa olsun ona göre yorum yapsın.

    ben son iki sezonda olduğu gibi bu takıma fazlasıyla güveniyorum. bugün bu maçı kaybedecek olsak dahi güvenim bir zerre zedelenmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın