2013-14 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
19:00 Atatürk Olimpiyat Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 98
    kadro kurma şenliklerine katıldığım maç

    çıkacağımız kadro hayati önem taşıyacak. oyuncu seçimleri iyi yapılmalı.

    -----------muslera ----------------

    hamit - chedjou(gökhan) - semih - riera

    --------selçuk - melo -------------

    engin(amrabat) -----------------------bruma

    -----------sneijder-----------------

    ------------burak ------------------

    -drogba sakat olduğuna göre tek forvet çıkmamızda bir sakınca yok.

    -bu maçta engin mutlak suretle oynamalı. dinamik ve presi elden bırakmayan beşiktaş orta sahasına aynı şekilde hırçın bir futbolcu gerekiyor. bruma yerine amrabat oynatılıp daha hırçın bir orta saha tercih edilebilir. bir diğer seçenek ise chedjou yerine gökhan'ı oynatıp boşalan 1 yabancı kontenjanıyla amrabat ve bruma gibi ayağı fena olmayan iki kanatla çizgiden oynanabilir.

    -melo ve selçuk'un performansı hayati önem taşıyacak. beşiktaş'a galatasaray göbeğinin bursaspor göbeğine benzemediğnii göstermek şart. öyle ellerini kollarını sallaya sallaya geçmemeliler.

    -topu orta sahada sneijder ile stoperlerimiz değil melo ve selçuk buluşturmalı. sneijder'in 3. ve 4. bölge arasında alıp kanatlara ve burak'a atacağı paslar önemli. sneijder'i hücum presiyle ya da orta sahada top dağıtma ile meşgul etmemek/yormamak lazım. kreatifliğinden maksimum yararlanmak istiyorsak selçuk ve melo iyi çalışmalı.

    -defans göbeğinin minimum hatayla oynaması elzem. almeida, olcay, fernandes, gökhan vs. formdalar. anında cezayı kesebilirler. ayrıca stoperler yan toplara dikkat etmeli. beşiktaş'ın en büyük silahlarından birisi fernandes ile kullandığı duran toplar

    -sol bek büyük ihtimal riera çıkacaktır. kendisine güvenimiz tam. real madrid maçı kadar oynasa kafi. fatih terim'i tanıyorsak sağ bekte eboue kesik yer. yerine sabri'nin oynaması muhtemel ama ben hamit'in oynaması taraftarıyım. ne yaptığını daha iyi bilen bi adam olmakla beraber topun daha çok bizde kalmasını sağlar.

    -muslera her zamanki oyununu oynasa beşiktaş'a fersah fersah yeter.

    saha içinde doğruları yapmadan önce doğru bir kadroyla sahaya çıkmalı ve futbolun sadece koşmaktan ibaret olmadığını bilsek bile en az rakip kadar mücadele etmek lazım. yoksa 3 puan hayal olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın