resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3624
    tek sorunumuz frikik değil. doğru.
    drogba büyük yıldız. hemfikiriz.
    drogba'nın bizde oynaması büyük olay. bunda da hemfikiriz.

    ama abi hala barajı geçirememesine rağmen frikik kullanıyor. ayıptır ya. vallahi ayıptır. diğer takım arkadaşlarına ayıptır. taraftarına ayıptır. hocana ayıptır. futbol izleyicisine ayıptır. tek ayıp olmayan rakiptir. onlar hallerinden memnundur bir dünya usta ayağın bulunduğu galatasaray'ın frikiklerde torku konya kadar bile tehlike yaratamaması onları sevindiriyordur. ama bizi perişan ediyor. mütevazi dedik, ne kadar iyi adam dedik de takım arkadaşlarına bir siktir çekmediği kaldı frikiklerde. ilk başlarda frikik oldu mu sneijder, burak, selçuk, drogba filan gelirdi topun başına. şimdi garibim burakla sneijder yanaşmıyor bile topa. olacağı biliyorlar. selçuk da bildiği halde "ulan belki bu kez bana verir topu" diye yanaşıyor ama nafile. drogba bu oğlum verir mi topu! vermiyor. verse bile adam stresten topa vuramaz. "40 yılda bir aldık onu da kötü kullanırsam bir daha top yüzü göremem" diye düşünmüyorsa selçuk ben de bir şey bilmiyorum.

    drogba, abi, kullanma. allah aşkına kullanma. git içeri sana kessinler vur kafayı. en olmadı çekil kenara selçuk'un -kullandırılırsa- sneijder'in 90'a takacağı frikikleri izleyip keyif purosu yak. ama ne olur yanaşma şu frikiklere. allah kitap aşkına yanaşma :(

    bir de drogba'yı buldun ne istiyorsun diyenler olacak ki o aptallarla futbol konuşulmaz bile. aptal herifler. onlara kalsa drogba takımın amına koysa "olsun drogba :(" diyecekler. galatasaray'ı düşündükleri de yalan. drogba abi!!!!!!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın