resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3538
    sanki her yıl bize ballon d'or'u son anda kaçırmış, mükemmel kariyere sahip, 30'una dayanmamış gerçek yıldızlar geliyor da adamı beğenmiyoruz. eldekinin kıymetini az bilmek gerek. bekleneni veremiyor gitsin, pas atmıyor gitsin, frikik kullanıyor gitsin, sistemi bozuyor gitsin.

    e arkadaşım adamın yanında sadece topu sağa çekip ceza sahasına orta yapan yada topu sağa alıp orta yapıyormuş gibi yapıp orta sahaya geri pas veren yada duvar pası yapamayan futbolcuların varsa sneijder ne yapsın? sistemin doğru yada yanlış olmasını geç, genel kadroda bulunan oyuncuların arasındaki seviye farkını hepimiz çok net biliyoruz fakat elimiz yazmaya, dilimiz söylemeye varmıyor yada üşeniyoruz.

    saha görüşü, oyun zekası, hızlı düşünme, hızlı oyun... tam olarak ilk 11'de muslera hariç bu tempoya herkes ayak uydurabiliyor mu? atalım yedeğe, 4-4-2 yapalım da defansa otobüs çeken kalitesiz takımlara karşı acı çeke çeke maçı bitirelim. belki amrabat bir orta yapar da kafa golü atarız.

    sonuç olarak, takımın kötü oynamasını bir futbolcuya bağlamak şahsi düşünceme göre yanlış. bu yorumu yazarken linç edilmekten bile korkar oldum artık, geldiğim hale bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın