resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3536
    sneijderin performansını konusurken objektif bakabilmek, sıfatlardan, geçmişten ve isimlerden soyutlanmak gerek.

    şöyle anlatıyım; bunu fatih terim de yapamıyor, şöyle ki real madridle yapılan cl macında engin basbaya daha aktif daha istekliydi sneijdere göre. ama sneijderi oyundan almak olmazdı, terim de öyle yaptı engini cıkarttı. sneijder de kalan dakikalarda da uyurgezer gibi sahada gezmeye devam etti. sıfır katkıyla macı tamamladı desek heralde itirazı olan yoktur?

    terim bunu yaptı diye onu da suclayamıyor insan. sneijder bu bi sut cıkartır macı kopartır diyor insan istemsiz olarak geciyor zihnimizden bu. benim de geciyor yalan yok. iste bizi bu konuma getiren de bu düşünce. sneijder bir anda herseyi değiştirebilir diye onu oyunda tutuyoruz ama sneijder de bu düşüncemize ihanet edercesine uyuyor sahada. sneijder varken bruma 15 dakika oynayıp daha fazla hücum yaptı şu takımda beyler bi acalım gözlerimizi.

    melo kötü selcuk kötü deniyor. melonun real madrid performansı begenilmemiş bazı yazarlar tarafından; hatalar yapmıstır melo dogrudur. ama gole yaklastıgımız 4 pozisyonun 3ü de melodan gelmiştir. yani bu ne demek oluyor? melo insiyatif almıs ki hatalar yapmaya da iyi işler yapmaya da fırsat dogmustur. sneijder tek bir hata yapmadı ama sorarım tek bir olumlu hareketi var mıydı? burak yılmaza ilk yarıda cıkardıgı bir top var. burakın geri cekilmemesi ne kadar yanlışsa sneijderin topu stop etmeyip bakmadan ceza sahasına gönderme cabası da o kadar yanlıştır. biz seni 90 dakika o tek pas icin sahada tutuyoruz reis, orda o pası vereceksin işte. yoksa aynı mac icinde engin baytar senden daha yararlı, melo senden 10 kat fazla insiyatif alıyor, bruma senden daha fazla hücum ediyor. burda bir sıkıntı var bariz.

    selçuk sneijdere burak ve drogbaya kadroda yer acılması gerektigi için sağ kanatta topla cebelleşiyordu en son. adam göbekte oynamadı ki performansı yukselsin, tabi düsecek. senin performansın hatta drobga ve burakın performansı yükselecek ki selçukun performansını ugruna heba edişimizin anlamı olacak. onun için de sahada 10 numara 5 yıldız bi oyuncumuz oldugunu görmemiz gerekiyor. ama sneijder sezon basında agzımıza 1 parmak bal caldı simdi ortalarda yok.

    sistem sistem sistem... sneijder drogba burak... bir sekilde bu işin icinden cıkacak olan fatih terimdir, ama biz kötü gördüğümüze de kötü demek zorundayız. sırf kariyeri ve ismi için bir oyuncuyu gözü kapalı koruyacaksak düpedüz galatasaraya ihanet etmiş oluruz.

    o yüzden sneijder kötü oynamaktadır. gecmişi mükemmeldir cl kazanmıs topcu hollanda milli takımının 10 numarasıdır ama şuan galatasarayda yokları oynamaktadır. isimlerden bi sıyrılıp konustugumuzda ne yazıkki bu sonuc cıkıyor sneijder, kırılmak darılmak yok. umarım düzelir bu durum yakın zamanda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın