resim
Iker Casillas Fernández
Görev:Yönetici
Takım:Real Madrid
Yaş:43
Uyruk:İspanya
  • 207
    an itibari ile sakat, readl madridli futbolcu.

    kendisi ile ilgili onceki entry'mi yazarken zaten tam olarak anlasilamayacagimi ve farkli mesajlar alacagimi biliyordum.

    ben kendisi alkislanmadi da demedim. sadece olaya farkli bir acidan yaklastim ve ayni fikri sozlugun yuze 90'i ile paylasmaigimi gordum. bu noktada tekrar gozden gecirme yaptim.

    sonuc olarak iker casillas gibi dunya futbol tarihine adini yazdirmis bir kaleci var ortada. aylardir sakat adam ve ilk maci. oynayamazsa eger dunya kupasina gidemeyecek. macin daha ilk 15 dakikasi bile dolmamis, 6 tane gol yememisiz ve adam talihsiz bir sekilde sakatlanmis. bizim gosterdigimiz reaksiyon zaten cok normal, ben normal olmayan bir davranistan bahsediyorum. romontiklik diyen arkadaslara teessuf ederim zira hic sevmem gereksiz romantikligi. * uzun lafin kisasi boylesi bir futbolcuya, o anda yapilacak kuvvetli bir destegi kendisi belki bir omur boyu unutamayacakti. belki bundan yillar sonra verecegi roportajlarda konu olacakti soyledikleri. macin sonucundan bagimsiz illa ki akillarda kalacak guzel bir ani ve imaj olurdu. bunu da hicbir paraya hickimse satin alamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın