resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3393
    performansı son 2 senede gosterdigi lig başı performanslara gore cok asagıdadır. bunun ilk sebebi kesinlikle takımın kotu performans sergilemesi diye dusunuyorum. onun dısında bireysel olarakta bence kötü durumda. ne biliyim herşeye takıp herseyden totem yapan bi adam olarak sene basında sacını farklı kestirmesinden sacları uzadıktan sonra sakal bırakmamasına bile takılıyorum performansının dususunde ve bu sakal konusuna gelince sanki hayatında biri varmısta onun yuzunden sakalsız stayla takılıo gibi gelio ki o hayatında ki kişi kimse saygım sonsuz biraz da ona baglıyorum dususunu. bunu boyle selcuk'un performansı kadın kız yuzunden dustu demek için solemiyorum aman yanlıs anlasmasın ama bişey var aga bişey var. ya onu cok rahatlatan ya da strese sokan bişey var. gecen sene de sol içte oynadı deplasmanda ki schalke macıyla baslayıp lig sonuna kadar ve hiç sırıtmadı hatırlarsanız. tabi ki orta sahanın ortasında cok daha verimli ama selcuk oyle yetenekli ve profesyonel ki her yerde oynayacak kapasteye zekaya yetenege ve profesyonellige sahip. selcuk'u elştirmek için yazmadım bunu ki fatih hoca gibi selcuk ta illa eleştirilir fakat benım için dunyada galatasaray'da oynayıp parcalı formamın arkasına ismini numarasını yazdıgım ilk türk futbolcu oldugundan mutevellit cok cok kıymetlidir kendisi hepimiz için oldugu gibi.

    kaptan. bir an evvel toparla kendini ve inan bana butun sene boyle oynasan cıkıp tek olumsuz kelime edersem allah belamı versin. sadece performansındaki dususe cok uzuluyorum yoksa ne hakkın odenir ne futbolun konusulur ne adamlıgın tartıslır..

    ve son olarak seni çok seviyorum kaptan iyi ki varsın iyi ki bizimlesin. umarım en kısa zamanda silkelenirsin. ne olursa olsun sonuna kadar arkanda olugımızı bil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın