2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 6
  • 317
    maç notları şu şekilde;

    1. fatih hoca, teknik ekibin ve oyuncuların acil rehabilitasyona ihtiyacı var. takım ligde 4 maçta sadece 4 gol atmış gol atma yüzdemiz %10 civarındadır.

    2. burak gecenin en şanssız adamı idi. kuvvetli başladı. ancak her geçen dakika vücudu zayıf düştü. 13 eylül 2013 galatasaray antalyaspor maçında 25 metreden süzüle süzüle gelen topa düzgün kafa vuramayan burak bu gece de ikinci yarının başında harika bir açı ile gelen ortayı gol yapamadı. tekrarda fayda var acil rehabilitasyon.

    3. melo'da iyi başladı ancak fizik gücü hızla tükendi.

    4. eboue'nin fabrika ayarlarına dönmesi şart. hem yabancı sınırlaması sebebiyle riera'yı kesmekte hem de artık hataları ile bizleri en kritik anlarda üzmekte.

    5. semih ve dany ikilisinde ısrar edilmeli. gelen fransız bu ikilinin bir benzeri.

    6. 1-6'lık felaket farka rağmen film şeridi bir gece idi. aklımda yediklerimiz değil maç anında kaçırdıklarımız kaldı. :(

    7. taraftar olarak çok ciddi sorunlarımız var. sanırım değerli yazar pret bir başka avrupa maçında yazmıştı dağ başını duman almış marşının ilk yarıda söylenmesini eleştirmişti. aynı durum bu maçta da yaşandı. en vahimi maç boyu bir tane 4 taraflı beste gene söylenmedi. halbuki ilk 30 dakika seyirci enerjikti. ıslıklar harikaydı. yani çok ciddi enerji var ancak taraftarın desteğinin yönetilmemesi sebebiyle enerji boşuna gitmekte.

    8. kendini yenilemeyen ve geliştirmeyen kurumlar ve takımlar gerilemeye başlar. maalesef bu maç bize çok ciddi bir tokat oldu. fatih hocanın yardımcılarının yeterli düzeyde olmadığı 2 senedir hocanın ceza aldığı maçlarda ortada. hoca ikinci takım olarak milli takıma da bakınca da benzer bir sorunla karşı karşıya kaldık. acil teknik ekibin uluslararası düzeyde bir yardımcıya ihtiyacı var. fatih hoca'nın bu kadar yük ve baskıyı kaldırması mümkün değil.

    9. sonuç olarak skor yönüyle tarihi bir yenilgi aldık. 1-6. ancak her şeyde hayır vardır. (bkz: herşey chelsea'den 5 yememizle başladi) 2 yıl önce de manchester kendi sahasında 6 gol yemişti. (bkz: 23 ekim 2011 manchester united manchester city maçı). o maçta da ev sahibi takım taraftarları erken çıkmışlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın