resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8987
    fatih terim "arda gelmek için elinde geleni yapıyor o da dönmeyi istiyor" demişti canlı yayında. ve arda takımıyla 2 senelik sözleşme uzatıp serbest kalma bedelini 40 milyon olarak kabul ediyor.

    şimdi, hangisi yalan söylüyor? bence yüzde yüz arda turan. fatih terim neden yalan söylesin, arda bana böyle söyledi diyorken hem de.

    ha 6 yediğimiz real madrid maçından sonra kendisinden medet umanlara allah akıl fikir versin. canını dişine takarak oynadığı(!) 2010/2011 sezonunu da biliriz biz. sürekli sakat olup milli takımda nasıl sakatlığını atlattığını ama ne hikmetse ligde maç oynamadan yine sakatlandığını da gördük. ama arda bizim evlat canını dişine takarak oynar. yersen tabii.

    fazla meraklanmaya gerek yok. atletico benim ailem demeye başladığına göre atletico madrid iki sendelesin, kötü olsun gemiyi ilk terk edecek olan da kendisidir. şunu da belirtmek lazım. yazın bizle çıkan transfer dedikoduları, dönecem ayaklarının kaymağını sözleşmesini 3.5 milyon euro yaparak iyi yedi. bizi iyi kullandı yazın. iyi plandı vallahi bu açıdan kendisini tebrik ediyorum.

    bu sözleşme yenilemesinden sonra belki bizimkiler akıllanır da her transfer sezonu arda arda diye saçma sapan işlerle uğraşmazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın