• 21
    ağır olacak belki ama, stadyumda kalıp da futbolcu yuhlamaktan iyidir.

    ayrıca ümraniye'de oturup, seyrantepe'de maç izliyorsan normal olan bir durumdur. bazen 5 dakika geç çıkmak, eve 1 saat geç dönmene neden oluyor. galatasaray maçlarını ali sami yen stadyumun'da oynarken kaçta çıkarsan çık, yürüyerek de olsa herhangi bir vasıta bulup evine gidebiliyordun. şu anda tt arena'dan çıkan adamın kavga etmeden eve gitme ihtimali yok. metro bekle 45 dakika, merdivenlerden çıkarak levent'e yürü, merdivenlerde 30 dakika yürümek 30 dakika, levent'te otobüs bekle 15 dakika, köprüde trafik yoksa tepeüstü'ne gidiş 30 dakika, tepeüstü'nden eve yürüme 20 dakika. her halükarda metro ile de, yaya olarak da 2 saatten fazla bir zaman.

    tt arena'nın ilk yıllarında, o lanet ettiğimiz adnan polat döneminde taraftar daha çok önemseniyor, tepeüstü, bostancı, mecidiyeköy, bakırköy gibi yerlere ring otobüsler kalkıyordu. ünal aysal'la beraber tasarruf mudur, başka bir şey midir, nedir bilmiyorum, kaldırıldı. maçtan maç bittikten sonra da çıksan otobüse binerek 45 dakikada evinde oluyordun. sırf o otobüsler iptal oldu diye, istisnalar hariç iki senedir maçlara gitmiyorum. hakkım yanmasın diye kombinemi alıyorum, sezon başlamadan bir akrabama aldığım fiyattan veriyorum. ne zaman ki kendime bir scooter alırım, kombinemi o zaman kullanırım, maç bittikten sonra şöyle bir çayımı içer soluklanırım, kalabalık gidince atlar motoruma eve giderim.

    protesto amacıyla çıkan taraftara da laf söylememek gerekir, zira en modern protesto şekli sessizce mekanı terketmektir. küfür, yuhlama ve diğer protestolardan daha ağır mesajlar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın