resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3522
    (bkz: #1304775)

    bazı sözlük yazarları tarafından yaşlı ve formsuz ilan edilmiş 10 numaramız. oysa ki kendisi 29 yaşında olup bir futbolcunun en verimli olabileceği çağ içerisindedir (sahi ya efsanemiz hagi kaç yaşında gelmişti galatasarayımıza!). ayrıca sezon başı kampı ve hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansı izleyen, takip eden bilir.

    kendisi an itibariyle şampiyonlar liginin en iddialı takımlarının tamamında ilk 11'de oynayabilecek kapasitededir. barcelona'ya koy oynar, madrid'e koy oynar, bayarn'e koy oynar. neticesinde kendisi özel bir futbolcudur ve bu futbolcuya sahip olmak bizim için bir ayrıcalıktır. kendisi teknik özellikleri sebebiyle her formatta her dizilişte aynı etkiyi yaratamayabilir bu doğru ama eğer bu kişiye sahipsek bu kişiyi kaybetmemek lazım. eğer öyle ya da böyle takımdan gönderilirse ileride yapacağımız prestij transferlerine de engel koymuş oluruz yaratacağı olumsuz intiba ile. 4-4-1-1 dizilişinde forvet arkasında, iki süratli kanat oyuncusuyla yapabileceklerini görmek çok da zor değil.

    lütfen bu kadar kolay harcamayın böyle yıldızları. drogba ve sneijder, avrupa'da sürekli ilk 10 hedefimize ulaşmamızda maddi manevi önem taşımaktadırlar. saha içi ve saha dışında takımımızı en iyi temsil edebilecek nitelikte oyunculardır. bunları kaybetmek değil yanlarına yenilerini kazandırmak kulübümüzün asli transfer politikasını oluşturmalıdır. yoksa sneijder gider, drogba emekli olur bize yine pino'lu, barusso'lu günler müstahak olur. seçim sizin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın