resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3522
    butun sozluk yazarlarindan ricam lutfen bir sonraki macimizda bu adamin yaptigi bos kosulara bakmaniz. top geriden gelen oyuncularda ozellikle selcuk inan'dayken defans uzerine ya da caprazina yaptigi bos kosulara bakin. bir kez kendisine boyle pozisyonda pas verilmis degil. en cok paslastigi oyuncu amrabat cunku kendisine en cok pas veren de amrabat ve hepimiz biliyoruz ki amrabat pas vermeyi seven bunu becerebilen bir oyuncu bile degil. ver-kac yaparak sut ceksin denilmis, ver-kac yapmak iki kisilik bir is. bu adam hali saha macina tanimadigi adamlarla cikmis sonra da butun mahalleyi calimlayip gol atmaya calisan futbolcular arasinda kalmis biri gibi. ver-kac icin burak'a attigi hangi pasta geri alabildi topu? ya da drogba'ya -kabul edin drogba kesinlikle ilk geldigi zamanki gibi degil cunku istedigi kadar pozisyona giremiyorum cunku her top burak'la bitirilmeye calisiliyor ve drogba da buldugu iyi paslari bir sekilde kendini gostermek icin kullaniyor- ya da selcuk kac kez kendisiyle ver-kac yaparak dikine ilerledi bugune kadar. melo o geldiginden beri sanki "aldiniz adami ben geride takilirim bakalim o napacak" der gibi defans icinden ayrilmiyor. bunlari sneijder'i savunmak icin yazmiyorum, takim o kadar kendide degilki ve o kadar basit seyleri bile yapmayi birakmiski artik temelden baslayip duzeltmemiz gerekirken sneijder'i sucluyoruz ve bu gercekten beni uzuyor. sneijder hagi degil, karakteri de o kadar baskin degil, oyunu da ben-merkezci degil. sneijder takimdan diger herhangi birinin el sakasi yapabilecegi bir superstar. hagi ise onunde ceketinizi ilikleyeceginiz bir patron bile degil, adi anildiginda saygi durusuna gecmeniz gereken bir generaldi. bu ozelligi sneijder'i kotu yapmaz, yapmamali. bu takim en temel seyleri bile oynamiyor ve sorunu tamamen duraganlikla ilgili.

    tekrar yaziyorum, sizden ricam bir sonraki macta sneijder'in attigi toplardan sonra ve/veya orta sahadan gelen ataklarda yaptigi trailer gibi kosularina bakin. eminim bu adama daha fazla futbolu bilmiyor, kotu oynuyor, isteksiz gibi seyler soylemezsiniz.

    butun takim sanki adam secer gibi belli zamanlarda ve belli kisilere pas atiyor, biri ikisi degil, defans haric eboue dahil butun takim yapiyor. bunun suclusu kim, nedeni ne bilmiyorum ama kesinlikle sneijder degil. cunku adam geriden top almaya geldiginde bile tekrar top alamiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın