• 651
    4-2-3-1 dizilişinde geri dörtlünün sabri-semih-gökhan-riera, öndeki ikilinin melo-selçuk, sonraki üçlünün bruma-sneijder-hamit, tek forvetin de drogba olduğu ilk 11'dir..

    açıklama:
    1- riera bu oyunuyla hakan balta dan kat kat üstün. 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı nda sahanın en iyilerindendi; üstelik çok az resmi maç oynamış olmasına rağmen.

    2- sabri tercihi ise, eboue nin biraz dinlendirilip hataları üstünde düşünmesi, sabri'nin de dinamizminden yararlanılması ihtiyacından ileri geliyor. sabri sağ bekte oldukça tecrübeli, takım ihtiyaç duyduğunda korkunç ateşleyici..bazı eksi yönleri var ama şu bahsettiğim yönleriyle sahada şu an ihtiyaç duyuyoruz bu özelliklerine diye düşünüyorum.

    3- bruma sneijder hamit üçlüsü ise, sneijder in kesinlikle iki kanat oyuncusunun ortasında tek forvete yakın noktada veriminin maximum olduğu yerde oynaması gerektiğinden ileri geliyor. böylece kanatların da verimini tek forvetin de verimini arttırabiliyor çünkü. oynaması gereken yer, burasıdır.

    4- ve son olarak, neden tek forvet drogba ? burak ile ilgili sürekli savunmacı entryler girmeme rağmen, tek forvetli dizilişte, drogba dan alacağımız verimi burak tan alabileceğimizi sanmıyorum. hatta tüm forvetler içinde drogba dan alacağımız verimi, birkaç kalbırüstü oyuncu dışında kimseden alamayız. top kontrolü olsun, bitiriciliği ve tecrübesi olsun, topu saklayarak takımın hücuma daha rahat yerleşmesini sağlamal olsun, pas dağıtmada yüksek teknik kapasitesi ve tecrübesiyle birleşmiş yüksek oyun zekası olsun, tek forvetli 4-2-3-1 sisteminde drogba ilk tercih olması gerekiyor.

    bu kadro ile bir süre oynarsak, hem ligde hem avrupada daha etkili bir grafik çizeceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın