• 7164
    takimi elestirenin "skor taraftari", elestirmeyenin de "kötu gunde takiminin yaninda olan taraftar" olarak nitelendirildigi sözluk olma yolunda hizla ilerleyen platform. keza buna modlarin da nasil destek verdigini az bucuk standarti tutturamadan sildikleri veya silmedikleri entry'lerden ve baslik yönlendirmelerinden anlayabilirsiniz.

    siir gibi top oynadigimiz dönemlerde takimima kimileri gibi "rüya takimi" muamelesi yapmadim. her mac basligina "sikeriz - sokariz - 5 atariz - fark olur " gibi hayalci sekilde entry giren taraftarlardan da degilim. aksine olaylara son derece realistik yaklasip, futbolun gerceklerini gözardi etmeden ve genelde arastirarak entry giriyorum. arkama butun sözlugu alip, futbolcuyu linc etme gibi bir dusuncem veya planim da olmadi.

    ancak gelip burada kötu giden bir sezonun - ki asagi yukari 1 aydir bu böyle - ardindan henuz yol yakinken gördugum yanlislari, binlerle okuyucusu olan bir platformda paylasmak en dogal hakkim. 30 senedir hicbir macini kacirmagim takimimi elestirirken, bana gelip burada "skor taraftari" muamelesi yapacak, taraftarligimi sorgulayacak, özelden ayar verecek adamla kim olursa olsun papaz oluruz. 3-5 sidikli birayi götuyle icip özelden kimse atar yapmasin.

    ortada "kötu" giden bir durum varken burada polyannacilik oynayacak halimiz yok. keza kimseye saygida ve sevgide de kusur edecek yasta degiliz. ama tipik turk kafasina sahip olup, elestiriyi kaldiramayacaksan burada ne yazarlik yap ne de modluk. senin herseye acik olman lazim. burada kimse kimseden ustun veya alcak degil. herkesin galatasaray'i ölumune sevdigine adim gibi eminim ki öyle bir liste yapacaksaniz buyrun beni ilk siradan yazin. elestiriye tahammulunuz olsun. olsun ki daha guzel gunler görelim.

    kimse kusura bakmasin ama, her kritik macta gevsekligi yuzunden takimin butun ayarini bozan veya yedek kaldi diye kari gibi surat yapan, oyundan cikarildi diye bir araba naz ve trip yapan, kendisine defalarca sans verilmesine ragmen gerizekali oldugu icin bu sansi kullanamayan, egolari ve "ben bilirimci" karakteri yuzunden boyundan buyuk islere kalkisan ve bunlarin sonucunda "galatasarayima" zarar veren kim varsa elestiririm. ben de yenilgiyi kabullenecek olgunluk var ama 6 golu hazmedecek kadar "genis" bir taraftar olamadim.

    pardon...
App Store'dan indirin Google Play'den alın