resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3533
    son zamanlarda yaptıklarıyla, bu kadar profesyonel davranmasının yanlış olduğunu düşündüğüm hali hazırda galatasaray başkanı.
    fatih terim ile ne alıp veremediği var merak etmekteyim. eğer fikrimi soracak olursanız futboldan anlamadığını ama futboldan anlayanlardan iyi anladığını her fırsatta dile getiren sayın başkan artık işin başarı boyutunu bir kenara bırakarak sadece ticari kar amacı güttüğünü belli etmiştir.
    bence bunun nedeni de fenerbahçe ve beşiktaş'ın 2 sene avrupadan men edilmesidir. sürekli hedefinin şampiyonlar liginde kalıcı olmak olduğunu dile getiren başkan bu amaca ulaştıktan sonra zarardan kar etme çabasına girip hem transfer yapmamaya yönelmiş, hem de bir önceki sezon başarıda pay sahibi olanları satmaya yönelerek kulüp içinde huzursuzluğa neden olmuştur. fatih terim'i basının önüne atarak onun da ateşini söndürdüğünü düşünmekteyim. ama gel gelelim 2 yılda takımı nereden nereye getirdğini düşünerek çözümü beklemekte buluyorum. çünkü kendi yarattığı krediyi tüketmek için bir hayli hataya ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın