resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 323
    şu ana kadar oynadığı maçlarda ortalama görüntü çizen güzide stoperimiz. böyle bir stopere ihtiyacımız varmıydı? bence yoktu. bizde zaten hemen hemen aynı özelliklere sahip bir adam vardı *.

    bize konsantrasyon problemi yaşamayan, çelik gibi sinirleri olan kısacası mental özellikleri üst düzey birinci sınıf bir stoper lazımdı. lider lazımdı defansa. her an tetikte, yer tutmayı bilen bir adam lazımdı. şimdi diyeceksiniz ki siktir git ipne öyle adamı biz nerden alıp getirelim. sizde haklısınız *. ama bir üst seviyeye çıkmak için elit bir stoper lazımdı işte. biz ne yaptık fransa liginin güya en iyi stoperi olan bu arkadaşımızı aldık. bence hata yaptık.

    bu arkadaşımızın mental problemleri olduğu bariz belli oluyor. dany'den biraz hallice işte. ikiside konsantrasyon problemi yaşayabiliyor. maç içinde sürekli kopabiliyorlar. birde tutup ikisini yan yana koyunca işler iyice sarpa sarıyor. fiziksel olarak istedikleri kadar üst düzey olsunlar, istedikleri kadar hızlı olsunlar bu onların mental açıklarını asla kapatmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın