2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 6
  • 144
    bizim için kadrolar ve dizilişlerin teferruat olduğu ilk düdükten son düdüğe kadar seyircisini arkasına alarak savaşan takımımızın kazanabileceği maç. madrid kadrosunda nice yıldızlar barındırsa da futbolun kollektif bir oyun olduğu unutulmasın. muhtemel kadrolarda real madrid'in defans ve orta sahasında nacho, carvajal, illarramendi gibi oyuncuları görüyoruz isco'da kaliteli mesut gibi bir oyuncu ancak bu dört oyuncu bu düzeyde ve ali sami yen atmosferinde top oynamaya alışık olmadıkları için büyük avantaj sağlayabiliriz.

    mourinho'nun xabi alonso, khedira, özil orta sahası ile ancelotti'nin illaramendi, isco, modric orta sahası arasında savunma yönünde çok büyük fark var. yumuşak ve atmosfer altında ezilen oyuncular işimizi kolaylaştırır. umarım gerçek kadro tercihleri de bu yönde olur.

    fatih terim bu tür maçlarda sürpriz yapmayı çok sever deplasmandaki çeyrek final maçına bile çift forvet arkasında sneijder çıkmıştı. bu maçta çok daha büyük bir sürprizle aşağıdaki kadroyu oynatıp orta sahada topa sahip olan bir takım olabiliriz.

    defansta: http://i39.tinypic.com/2mpfqe1.png
    hücumda: http://i42.tinypic.com/28hg68k.png
    muhtemel: http://i40.tinypic.com/69e4va.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın