2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 6
  • 137
    su onbirle baslamamiz gereken karsilasma.

    muslera
    eboue-semih-chedjou-hakan
    selcuk-melo
    sabri-sneijder-amrabat ya da riera(ikinci yari bruma)
    burak(drogba)

    neden diye soracak olursaniz, real madrid'in kanatlardaki adamlari malum, ronaldo ve bale. bu ikisinin devamli takip edilmesi, kovalanmasi lazim. sagda eboue-sabri ikilisi bu isi iyi yapar. sol bekte zaten buyuk ihtimalle hakan balta oynar. acikcasi ben fatih terim'in bu macta riera ya da dany'e sans verecegini zannetmiyorum. real madrid maci deneme maci degil ve sezon basindan beri silinmis, mac performansini kaybetmis bu ikilinin bu macla birlikte donus yapacaklarina ihtimal vermiyorum.

    ortasaha tabi ki de selcuk ve melo. insallah sakatlik ya da kart sorunu yasamazlar.

    sag kanat sabri. burada aslinda burak da oynayabilir, ancak sabri kadar savunmaya yardim edecegini, adam kovalayabilecegini zannetmiyorum. sabri'nin 13 eylul 2013 galatasaray antalyaspor maci ve ayni sekilde 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maci'ndaki sag kanat performanslari ortada. oyuna konsantre olup, gereksiz sut denemelerinde bulunmazsa, gayet de yararli olur.

    ortada sneijder banko oynar, onemli olan kendisinin selcuk ve melo'yla pas baglantisinin kopmamasi. bu noktada kanatlarda ve forvette oynayacak oyuncularimizin kendilerini sneijder'e gostererek onun isini kolaylastirmasi son derece onemli. kendisi 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maci'ndaki performansini gosterirse mukemmel olur.

    sol kanat. en belirsiz bolgemiz. amrabat sorunlu, riera kayip, emre colak moralsiz, bruma yeni. bu dort isimden sadece riera'nin savunma tecrubesi var, ancak daha once de belirttigim uzere kendisinin gorev alacagini zannetmiyorum. bruma 90 dakika oynayamayacagina gore, amrabat'la baslariz diye tahmin ediyorum. ikinci yarida gidisata gore bruma oyuna dahil olur.

    forvet. burak ya da drogba ama sadece birisi ve bence burak. drogba eyvallah reyizsin ancak super kupa finalinden beri hemen hemen ortalarda yoksun. ayrica drogba'nin sahada yer almasi hucum pres gucumuzu de azaltip, bizi ona top sisirmeye zorlayacaktir. drogba da insan sonucta, adamin koca real madrid defansiyla tek basina mucadele etmesi uzerine dayali bir oyun planimiz olamaz. ben kendisinin ikinci yarida oyuna girmesi halinde, muhtemelen bruma'yla birlikte, hem enerjisini daha iyi kullanacagini hem de daha etkili olacagini dusunuyorum. ayrica drogba-sneijder-burak arasindan bir ikili tercihini ligde de yapmamiz gerekecegini dusunuyorum. ya cift forvet ya da sneijder arti tek forvet. ucu birden luks oluyor. real madrid karsisinda sneijder'in mutlaka forma giyecegini dusunursek, burak ya da drogba'dan birisi kulubeye gitmeli, kimse kusura bakmasin. ligde de ornegin, antalyaspor macinda oldugu gibi cift forvet ya da sneijder arti tek forvet. sneijder-burak-drogba ucu birden sahada yer alirsa, selcuk ve melo'ya cok fazla yuk biniyor ve bunu kaldiramayabiliyorlar. bu durumda ortasahayi rakibe teslim edip, ne zaman gol yeriz diye bakmaya basliyoruz.

    su mactan galibiyetle ayrilmamiz, zor ve belirsiz gunler yasadigimiz su zamanda bize ilac gibi gelecek. maca gelecek taraftara da buyuk is dusuyor. yani amrabat'i begenmeyebilirsin, ama su macta isliklama. tut kendini lig macinda isliklayiver. herkes takim formsuz diye elestiriyor ancak taraftarin durumu da pek farkli degil sezon basindan beri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın