2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 6
  • 131
    bu sezon * şampiyonlar ligindeki ilk maçımız.

    hocanın dediğinden anladığım kadarıyla diziliş 4-2-3-1 olacak ve bazı değişiklikler olacak. bruma ilk 11 de yok ve yine daha önceki açıklamalarına bakarsak sol bek riera oynayacak.

    --------------muslera---------------
    eboue--semih--chedjou----riera
    ----------selçuk-----melo----------
    sabri------sneijder------amrabat
    --------------drogba----------------

    bu 11 le başlar. ikinci yarı amrabat-burak veya sabri-bruma değişikliği gelebilir.

    kadro böyleyken tabii bana kalsa iç sahada bir burak-drogba ikilisi görmek isterdim. ama bu maçta kimse parçalayalım saldıralım beklemesin bence. ilk maçta öyle deli gibi saldıracağını düşünmüyorum takımın. oyunu kontrol altında tutup dengeli ataklar yapmaya çalışacağız. rakibin elinde dünyanın en hızlı iki kanat oyuncusu ronaldo ve bale varken zaten aksini düşünmek intihar olur. bu maçta kontrataklara çok dikkat etmek zorundayız.
    duran toplar çok önemli. malesef bu yıl kornerleri çok acemi kullanıyoruz frikiklerde kesinlikle selçuk olmalı. 1-0 olursa bizim olsun olmazsa 1 puana da razıyız. lige mağlubiyetle başlamaktansa 1 puanla başlamak psikolojik olarak da kötü bir sonuç olmaz.
    real madrid'in henüz ancelotti'yle kendi havasını yakaladığını ve oyun felsefesini oturtabildiğini düşünüyorum. ama çok önemli yıldızları var her an skor üretebilirler ve hatayı asla affetmezler.

    ligdeki galatasaray gibi olacağımızı sanmıyorum çok daha farklı olacaktır. erken gol yemezsek puan yada puanlar alma şansımız her dakika daha da artacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın