• 16745
    "çok çalıştık. istanbul'a kazanmaya geldik. kaybetmeyi düşünmedik hiçbir zaman. istanbul'da ilk maçımızda galibiyet elde edip şampiyonlar ligi'ne kazanarak başlamak istiyoruz. galatasaray'ın önemli oyuncuları var. hepsini iyi tanıyoruz. şampiyonlar ligi'nde iyi oynayan bir takım galatasaray. ayrıca taraftarları da çok ateşli. biz oyunumuza bakıp kazanmak istiyoruz."

    "geçen sene malaga'da oynadım. bu sene de real madrid'de yola devam ediyorum. şampiyonlar ligi'nin en büyük favorilerinden biridir real madrid. ben de burada elimden gelen katkıyı yaparak mutlu sona ulaşmak istiyorum.sahada oynadığım bölge ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum. teknik direktörümüz carlo ancelotti nerede görev verirse orada oynayabilirim."

    "mesut özil gittikten sonra değil o takımdayken de birlikte oynuyorduk ve saha içinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorduk. şimdi yeni isimler var, bale gibi. takım olarak her maçı kazanmak için oynuyoruz."

    "casillas ile herhangi bir sorunumuz yok. biz iyi bir ekibiz. geçen sene rakiptik şimdi de takım arkadaşıyız. ikimiz de kazanmak için mücadele ediyoruz. uyum sürecini atlatmak üzereyiz. yeni bir takımız. yüzde yüze yakın duruma gelmemize çok az bir süre kaldı"

    "şampiyonlar ligi kupasını kaldırmak için en büyük favori biziz ve takımımız da buna hazır durumda. galatasaray'ın yıldızlarını tanıyoruz. onları durdurmak için elimizden geleni yapacağız."

    isco
App Store'dan indirin Google Play'den alın