• 16730
    "siz de büyük hedeflerimiz var diyorsunuz, buna rağmen siz görüşmeye(fatih terim-tff görüşmesi) nasıl izin veriyorsunuz? sizce doğru mu bu? tff'de yakın arkadaşlarım var. ben bu işten rahatsız olduğumu ifade ettim. çekinerek sormuşlar ünal aysal'a. başkan da memnuniyetle karşılayınca onlar da şaşırmışlar. tüm iş başkanın üzerine kalsaydı fatih hoca da bu kadar zor durumda kalmayacaktı"

    "her şeyden önce çok üzgünüm. çok önemli bir maçımız var. geçen sene de real madrid maçı öncesi böyle olaylar olmuştu. maçı kazanıp taraftarımıza güzel şeyler armağan etmiştik. futbol federasyon g.saray'a müracat ediyor milli takımın başına getirmek için. neden sayın başkanımız müsaade ediyor? hem şampiyonlar ligi'nde oynayacaksınız, önünüzde büyük hedefler var. siz de büyük hedeflerimiz var diyorsunuz, buna rağmen siz görüşmeye izin veriyorsunuz? sizce doğru mu bu?"

    "ben şahsen izin vermem. g.saray'ın antrenörüne hayatta vermem. bunlardan sonra 2 yıllık mukavele diyorsunuz. hocamız dediğiniz g.saray'ın divan üyesi. hepimizden daha fazla galatasaraylı. böylelilkle hocamızı yıpratmaya çalışıyorsunuz. takımız yarın kampa girecek, biz de hocamızı hırpalıyoruz. yazık günak. böyle bir mukavele uzatılır mı? alırsınız hocanızı konuşursunuz. ondan sonra kamuoyunun önüne geçip imzalarsınız. siz kamuoyunun önüne geçip 2 yıl uzatmak için karar verdik diyorsunuz"

    "bu teklif geldi. ben başkan müsade etmeden görüşmem dedi. ünal aysal izin verince görüştü. etik olanı hoca yapmıştır. ben kendim dedim hocam benim gönlüm razı olmaz dedim. hoca da yok zaten böyle bir şey olmaz dedi"

    "camiaya zarar verecek bir şey konuşmam mümkün değil. gönül isterdi ki başkanımız yeni dönemi kazanırken keşke hcamızı çağırıp 3 yıllık mukavele imzalasaydı. ben hocayla 5-10 yıllık mukavele imzalayalım deyince de bana kızanlar olmuştu. biz 3. şampiyonluğa hazırlanırken çıkan tatsızlıklara bakın"

    abdürrahim albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın