• 7139
    sözlükte çok enteresan bir kitle var. değişik bir arabesk kültürü içinde yaşayıp, onun kafasını herkese yaşatmaya çalışıyorlar. yok efendim neymiş, galatasaray puan kaybedince hemen buralar dolup taşıyormuş, eleştiriliyormuş.

    oldu paşam, burası senin babanın malı mı lan? tabiki gelip buraya yazcam. galatasaray'ı tartışacağım başka bir platform mu var? gidip, facebook'ta davarlara dert mi anlatayım? galatasaray sezon başından beri rezalet futbol oynuyor ve bunu yazıyoruz diye biz suçlu oluyoruz.

    herkesin 3 attığı bursaspor'a ve gelen geçenin yenebildiği eskişehirspor'la deplasmanda 5 yıldır berabere kalıyoruz diye neredeyse şükür duasına çıkan vizyonu olmayan enteresan adamlarsınız lan. "bursa ve eskişehir deplasmanı çok zor ya, 1 puan iyidir" diyip, hafta içi oynanacak real madrid maçından galibiyet bekleyen yine sizsiniz. olum, neyin kafasını yaşıyorsunuz lan? bu neyin tutarsızlığı? avrupa'nın köy takımı bile gelip bursa'ya 3 tane atıyor ama biz 6 yıldır kazanamıyoruz. kazanamadığımız gibi anadolu takımı gibi baskı yiyoruz. sonra buraya gelip, futbolcular ciddiyetsiz oynuyor, takımın ne oynadığı belli değil, fatih terim bu sene ciddi anlamda kafa karışıklığı yaşıyor diyince biz suçlu oluyoruz.

    burda, beşiktaş, ilk dört hafta itibariyle galatasaray'dan çok daha iyi oynuyor demek bile suç lan. buraya her gün gelip, galatasaray çok şahane, galatasaray ligin en iyi futbol oynayan takımı, bursa ve eskişehir zor deplasman, 1 puan çok iyi ya, demeliyiz ki bizi suçlamasın bu arkadaşlar.

    cidde hala aklım almıyor lan. öyle vizyonu geniş adamlar var ki, bursa ve eskişehir deplasmanında 1 puan aldığı için sevinip, şampiyonlar ligi'nde her sene minimum çeyrek final bekliyor.

    hadi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın