• 641
    hakkını vermek lazım. herkesin yerinde oynadığı, takım halinde hücum ve savunma yapıldığı ve en önemlisi ne oynadığını ciddi anlamda bilen 11 oyuncunun sahada olduğu güzel bir takım olmuş beşiktaş.

    bunları galatasaray şu ara rezalet top oynadığı için yazmıyorum. iyi oynayan, benim mantığıma yatan işleri yapan her takımı tebrik ederim. üstelik bu takım bu sezon resmen sil baştan yaratıldı. bilic, futbolun çok zor bir şey olmadığını gösteriyor aslında bize. tam olarak ihtiyacı olduğu her mevkiye, yine o mevkinin adamlarını aldı ve uygun sinerjiyi yarattı. cidden tebrik edilmesi lazım.

    öte yandan galatasaray'a bakıyorum, sol bek yok. orta sahada melo dışında kimin nerde oynadığı belli değil. amc oynaması gereken adam bi bakıyorsun sol açık oynayabiliyor. mc oynaması gereken adamdan amrl yaratmaya çalışılınabiliyor. ya da sağ kanadı çıkartıp yerine forvet koyup, onu sağ kanatta oynatabiliyoruz. sonucunda da inanılmaz bir kaos futbolu ortaya çıkıyor.

    beşiktaş'ın bu performansı sezon sonuna kadar aksamadan böyle gider mi bilmiyorum ama bu 4 haftada bana en çok zevk veren takım.

    tabiki galatasaray kalite olarak beşiktaş'ın çok önünde ama dos acı söyler, biz rezalet top oynuyoruz, adamlar ise güzel top oynuyor ilk 4 hafta itibariyle. bu demek değildir ki şampiyon olacaklar tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın