2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 6
  • 60
    yılların david villa'sı* bile 4-3-3 ün solunda oynamadı mı barça'da? ya kaç yıldır düzenli antrenman yapan ilk onbir oynayan fit burak yılmaz niye senol günes'in kullandığı yerde 4-2-3-1 in sağında oynayamıyor ya da denenmiyor? drogba'yla da yer degistirirler ara sıra oyun icinde. eger burak oynayacaksa bu sekilde oynayacak en azından oynamayı bilecek, denenecek, oynayamazsa da bazı maclarda kenarda oturmayı bilecek. gecen sezon(2012-2013) burak'ın olmadıgı 3-2 kazandığımız macta ne zaman ki umut bulut'u alarak tek forvetten cift forvete gectik oyun üstünlüğümüzü kaybettik. takım top kontrolünü kaybetti. bana göre ya tek forvetli sistemleri deneyeceğiz ya da gol kralı ve formda golcumuz burak'ı kesmemek icin defanstan fedakarlık yaparak 3'lü defansı deneyecegiz. tabi bu kadar keskin bir dönüsü böyle bir macta denemek cok zor. madrid cr7 ve gb11 gibi iki tane hayvani kanatla oynarken tüm yükü eboue ya da hakan(riera)'a bırakmak intihar olur. önlerinde mutlaka birer oyuncu olmalı. klasik 4-4-2'de sezonun en formda oyuncularından snejder'i bir yere koyamıyoruz. o zaman 4-2-3-1 sart. valla o kadar zor ki karar vermek fatih terim'in isi cok zor. bruma 90 dk oynayabilecek durumda degilse;
    ----------muslera----------
    eboue-semih-chedjou-hakan
    -------selcuk----melo------
    sabri(hamit,burak)--wesley--nordin(bruma)
    -----------drogba----------

    bruma ve amrabat aynı anda da oynayabilir farklı kanatlarda.

    topa sahip olmak ve oyun üstünlüğünü saglamak istiyorsak orta sahanın bizde olması gerekiyor. anahtar bu.

    ayrıca bu mactaki farklı yenilgi hepimizi cok fazla etkiler, fatih terim'in üzerindeki baskıyı arttırır ama " tek farkla yenilmek de iyidir" demek cok sacma, gruptaki 2.lik sansın ciddi anlamda darbe alır yenilirsen ama 1 puan bile gayet iyi bence bu macta. gecen sene bile evimizde braga'ya kaybetmesek grubun 2.macinda tur sansimiz mucizeye kalmazdi, ayni sekilde cluj'u yenemdik arena'da ama deplasmanda kazaninca avantaj bize gecti her sey istedigimiz gibi gidince de ciktik. yoksa daha rahat cikardik.

    madrid'den bu macta puan almak 3. ve 4. maclarda r.madrid'in juve'den maksimum puanı almak icin daha fazla asılması demek olacak ki ne kadar önemli bizim grubumuzdaki sıralama icin.

    tabi ki arzumuz galip gelmek ama galibiyet icin kendimizi kaybetmeyelim, sakin ve bilerek oynayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın