2013-14 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 54
    https://twitter.com/...s/378528005150498816

    bu durumda albert riera bu takimda niye yer isgal ediyor o zaman arkadas? geride kalacak olan dort lig macinin hicbirinde sans bulamayip, real madrid macinda mi oynayacak bu adam? hakan balta sakatlansa bu aksam, kim oynayacak onun yerinde?

    dany zaten sezon basinda kendisi isteyerek gitmeliydi. o bolgede eksigimiz var. aksam semih-chedjou oynayacak muhtemelen, ama ikisinden birine birsey olsa, gokhan zan olmadigina gore, ceyhun oynayacak galiba. buraya da bir tane yerli transfer yapmaliydik yaz transfer doneminde.

    kalede genel kaninin aksine eray'a guveniyorum. yani aykut ya da ufuk oynayacagina eray oynasin. hangi macta pisecek ki bu adam? oynatma oynatma, ondan sonra ya alt yapidan niye kimse cikmiyor diye sikayet et. tam da eray'in maci. hata yapip yedirecegi goller icin de cani sagolsun. zamaninda nasil semih ve emre colak fenerbahce derbisine onbirde ciktiysa, bu maca da eray cikacak bu kadar basit.

    tum su sartlara bakarsak ligin en kritik maclarindan birisine cikiyoruz. gecen sezon oldugu gibi, 2-0 guzel bir sonuc olur. aksi bir sonucta, haftaya besiktas'a da puan kaybettigimiz takdirde, ligin ilk yarisini onde kapatmak adina isi zora sokmus oluruz buyuk ihtimalle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın