• 280
    https://gss.gs/j13.jpg

    sonunda ne yaptıklarını öğrenebildim. her şeyi bir kenara bırakırsak* yaptıkları goygoy'dur. çoğumuz da goygoy'u severiz. mantıklı mizah her insana güzel gelir. insan kendisini bilmelidir bu yüzden.

    yapılan şey belaltı içermiyor. yani 14 senedir kadıköy'de kazanamadığımız bir gerçek. 14 yılda 2 veya 3 maç "adamlar bala kazandı amk" diyebiliriz. gerisi bizim kötü futbolumuz, onların iyi futbolu.

    şimdi tekrar her şeyi olaya dahil edersek* , bu goygoy tekyumruk'tan önce başlamıştır. biri; "biz koskoca galatasaray olarak 14 yıldır kazanmıyoruz siz mi gireceksiniz kadıköy'e" tarzı bi tivit attı. sonra yürüdü gitti. temyumruk'da böyle bir tivit atmış.

    son olarak; en başta dediğim gibi insan kendini bilmeli. siz kendinizle mizah yapamayacak kadar egolu olursanız başkaları sizi yerin dibine sokar. doğduğumdan beri bir gözümde engel* var. ilkokuldan üniversiteye kimseye bırakmadan kendimle dalga geçtim. bir insan biriyle onu sinir etmek için dalga geçer. bu durumda sinir olmadığımı herkese gösterdim, hayatım boyunca dalga geçenim olmadı şükür olsun.

    eyyorlamam bu kadar :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın