• 259
    https://gss.gs/j13.jpg

    galatasaray içindeki sol görüşlü tribün grubudur. ultraslan'da sağ görüşlüdür ve bu görüşleri kimseyi ilgilendirmez. bizleri galatasaray için yapılan şeyler ilgilendirir.

    şöyle ki ben gezi parkı eylemlerine günlerce katılmış ve o günlerden birinde ölüme çok yaklaşmış biriyim.* son günlerde yaşanan ve odtü kaynaklı eylemlere de bir ankaralı olarak destek vermiyorum. * ultraslan'ı da hiç sevmem tribün içindeki hal ve hareketlerinden dolayı. ha bunları niye mi anlatıyorum, çünkü beni de kendinizden görmeyip şuncu, buncu siz ne bilirsiniz gibi sözler ile ötekileştirmeyin.

    asıl söylemeye çalıştığım şey ise bu tahammülsüzlüğümüz. ne olursak olalım kendimizin çizdiği sınırlarda kutsallaştırdığımız kimliklerimiz içindeki yanlışları görmeyişimiz. yani bir insan için kendi görüşünden olup yanlış yaptığında onu gözümüz kapalı bir biçimde savunmaya geçiyoruz. neden ? neden bu kadar kinci ve dışlayıcı olduk anlayamıyorum. yani galatasaraylı birisi yanlış yapamayacak mı ? müslüman birisi ? ateist, komünist, islamcı, kürt, türk, milliyetçi, ulusalcı, şakirt ? hata yapmamaya mı programlı bu insanlar ?

    amına koyduğumun yerinde farkına varamadığımız bu bence. herkes hata yapabilir ve aynı saftayız diye o insanları korumak zorunda değiliz, korumadığımız zaman fikirlerimize veya safımıza zarar gelmez. aksine koruduğumuz zaman hatalarımızı görmeyiz.

    sonuç olarak dünya görüşü olarak aynı safta olmadığım fakat galatasaray çatısı altına birleştiğim bu grup twitter hesabından yanlış yapmıştır. çekinmeden söylüyorum yanlış yapmıştır ve bence büyük bir yanlıştır.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın