• 16655
    helal olsun çocuklar, helal olsun imparator...önce olimpiyatların kaybedilişi, sonra basketbolda yaşadığımız hayâl kırıklığından sonra bu zafere o kadar çok ihtiyacımız vardı ki, teşekkürler hepinize.

    belki bu yaz brezilya’da olacağız, belki de tüm çabaya rağmen evimizde kalacağız; bunu zaman gösterecek, ama bir gerçek var ki, “mucizeye yürüyüş” sonuna kadar devam edecek.

    dün gece ilk 45 dakika, görevini eksiksiz yerine getiren bir milli takım izledik. ne taraftar baskısı, ne hastalık, ne de hakemin sinir bozucu kararları etkiledi bizi. bir yandan disiplinli oynayan, diğer yandan ciğerleri patlarcasına koşup, pres yapan çocuklar vardı sahada. romanya’yı resmen kitlediler. tek pas hatası bile yapmayan selçuk inan’ın şefliğinde, kontrol tamamen bizim elimizdeydi. savunmadaki sakarlıklarımızın dışında pozisyon vermezken, gol için fazlasıyla da fırsat bulduk.

    kolayi kaçıran, zoru atan burak’la ilk yumruğu indirdiğimizde, romanya üstümüze gelmeye başladı. 35. dakikada selçuk inan’ın yaşadığı sakatlık ve tedavi süreci oyunun yeniden soğuması için imdadımıza yetişti.

    romanya , maç boyunca sağ kanadı kullanırken caner o bölgede geçilmezi oynadı ve geceye damga vurdu. yeri geldi çizgiden top çıkardı, yeri geldi asist yaptı. burak sadece skoru değiştirerek değil, bazen orta sahaya bazen de defansa gelerek mükemmel bir takım oyuncusu olduğunu gösterdi. tek tek yazsak, yerimiz yetmez. kaleci volkan’dan, bir ileri bir geri koşan gökhan gönül’e topu ayağına aldığında ne yapacağını kestirmenin zor olduğu gökhan töre’den oyuna sonradan girip takımı rahatlatan olcay şahan’a kadar tüm futbolcularımız işini iyi yaptı.

    ve fatih hoca... ondaki yürek, inanç, tecrübe bir takımı ancak bu kadar değiştirebilir. kendisinin de söyleiği gibi, o bitti demeden, hiçbir şey bitmez!

    ersin düzen
App Store'dan indirin Google Play'den alın