• 16655
    55 bin kişi önünde deplasmanda oynamak ve kazanmak zorunda olmak zor bir denklem. ilk yarıda her şey istediğimiz gibi oldu. 15’inci dakikadan sonra kontrolü eline alan milliler selçuk inan’ın organizatörlüğünde topu iyi dolaştırdı.
    karşılaşmayı izleyen tarafsız bir göz “kırmızı formalı” takımın daha iyi olduğunu kolayca görürdü.
    fatih terim’in farkı şu: bu kadar kısa sürede zorluk düzeyi böylesine yüksek bir maçta oyuncu grubuna müthiş bir özgüven aşılamış tecrübeli teknik adam... burak ile bulduğumuz golün ardından baskı yememek ve kendi oyunumuzu oynamaya devam etmek önemliydi. top bizde kaldı ve sahaya iyi yayıldık.
    ikinci devrede gökhan töre ve arda’nın hazırladığı pozisyonlarda umut ve gökhan pozisyonları değerlendirebilse maçı çok daha erken kopartabilirdik. son 20 dakika burak’ı çıkartıp olcay’ı oyuna sokan terim, hem orta alanı kalabalıklaştırdı hem de arda’yı ortaya çekerek sağ kanattan matel ile zaman zaman etkili gelen romanya’ya önlem almış oldu.

    mili takımda dün gece görevini yapmayan yoktu. ancak orta alanda oyuna hakim olduğumuz bölümlerde selçuk; rakibin hücumlarında da semih çok iyi oynadılar. fifa organizasyonlarında genel averaj uygulandığı için 2 farklı kazanmak bize play-off yolunda büyük avantaj getirecekti. ve mevlüt’le son dakikada bulduğumuz golle bunu başardık ve 2-0’ı bulmak en az 3 puan kadar önemli bir kazanç oldu bizim için.
    imkânsız gibi görünen rüya devam ediyor. ancak hâlâ aşılacak çok yol var. inanmak ve yola devam etmek için kazanmak şart idi ve milliler zoru başardı. bunda en büyük pay takıma ihtiyacı olan özgüven kazandıran fatih terim’in...

    güntekin onay
App Store'dan indirin Google Play'den alın