2013-14 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 13
    milli aradan sonra ilk maçımız yorgunuz hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak. üst üste 2 puan kaybı yaşayan türkiye'nin en güçlü kadrosu kendi evinde antalyaspor gibi bir takımı yenmek zorunda ne olursa olsun hele ki ondan sonra ligde beşiktaş jk ile oynamak durumunda olduğu için bu maçı kesin suret ile yenmesi gerekir.

    geçen iki maçın üzerine bir sünger çektik hem zorlu deplasman olmaları hem de türlü konularla konsantrasyon sorunu yaşamıştık. bu maçı galatasaray'ın ligde ki menfaati için kazanmak durumundayız. eğer bu maçta da konsantrasyon sorunu yada son üç maçtır oynanan isteksiz futbol olursa ünal aysal'ın verdiği tarih bile çok geçtir. imparator'un en fazla 1 hafta içinde cevap vermesi gerekmektedir.

    babam gibi severim, inanın laf ettirmem ama o sözleşmeye imza atarken, düşmanlarıyla aynı masaya otururken kalbimiz kırıldı, impartor diye ses çıkarmadık fakat o imzayı atarken galatasaray'ın bundan etkilenmeyeceğinin de garantisini aldık. hoca işini biliyor. galatasaray sevgisini kimse sorgulayamaz. ama yanlış anlamayın galatasaray menfaati benim için tüm kişilerden üstündür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın