• 21
    öncelikle ekran yüzlerinin en az %70'i yenilenmeli. yenilenen yüzlerin de medyatik olmaktan ve taraftara atar yapmaktan kaçınması gerekecek.

    yayın akışında bolca galatasaray olmalı, yemek programı, vs. yayın akışının ücra köşelerinde kalmalı, ya da hiç olmamalı. sanırım hiç olmaması çok daha iyi.

    galatasaray'a dair, galatasaraylılar'a dair onlarca, yüzlerce belgesel var. bunlar bir şekilde yayınlanmalı.

    program aralarında eski maçlardan küçüçük, tadımlık enstantaneler verilmeli. reklama girdin mesela, reklamı böl ikiye, gir enstantaneyi.

    maç günleri daha maç öncesi ve sonrası yapılan yayının kalitesi arttırılmalı.

    taraftarlarla bir açık oturum yapılmalı mesela her pazar sabahı... taraftarın kanalı yaşatması, birliktelik kurulması sağlanmalı. şu hali ile kanal 3-5 elitin elinde gibi gözüküyor, taraftar hiç yok.

    belirlenen belirli saatlerde çizgi film dahi yayınlanabilir, çocukların galatasaray tv'yi izlemesi sağlanabilir. yemek programlarına ayırılan vaktin 3'te 1'i bile ayrılsa yeter.

    yarışma programları düzenlenebilir, ödül olarak taraftarlara maç bileti, forma, vs. hediye edilebilir. (ufak bir program var ama yetersiz.)

    ekranda sürekli aynı yüzlerin gözükmesi engellenmelidir, bunun da tek yolu gs tv'yi canlı tutmak ve taraftara açmaktan geçer.

    daha bir çok öneri getirilebilir, ilk aklıma gelenler şimdilik böyle. eklemeler devam edecektir muhakkak tarafımdan ve diğer arkadaşlar tarafından.

    her şey daha izlenebilir bir galatasaray tv için.

    fikri hür, vicdani hür, irfanı hür bir galatasaraylı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın