2013-14 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 6
    yabancı sınırı, milli maçın yorgunluğu, 5 gün sonra oynanacak olan real madrid maçı falan derken biraz bu maçın kadrosu üzerine düşünme fırsatı buldum ve bir maceraya atılma isteği uyandı içimde. şimdi bir kere cuma maçı olması sadece ismi bile cuma maçı olduğu için bizim için bir sıkıntı. en azından benim için sıkıntı, sevmiyorum cuma maçlarını. 5 6 gibi işten çık, nevizadeye uğrama fırsatı bulamadan haldır haldır maça yetiş, tribünler haftanın son günü olması sebebiyle diğer maçlar kadar dolu olmasın falan, içimi sıkıyor.

    neyse geleyim aklımdaki 11'e. şimdi açıkçası son bruma transferi sonrası, kanatlı sistemi deneyelim, kanatlı sistemi adam akıllı bir izleyelim çok istiyorum. o yüzden sırf bu maçlık 4 2 3 1 taktiğini bir kere de akan kanatlarla görmek istiyorum.

    kalede tabii ki muslera* olacak.

    savunma dörtlümüz: sabri semih ceyhun hakan
    ortadaki ikilimiz: selçuk melo*
    3'lünün ortası: sneijder*
    3'lünün sağı ve solu: bruma* ve sezon başından hatta belki de geldiğinden beri kanat olarak izlemek istediğim riera*
    ve tek forvet: didier drogba*

    maça bu ilk 11'le başlayalım çok istiyorum. tabii ki olmayacak bir hayal de kalacak bu ancak bu on bir burak'ın dinlendirilmesi için fırsat. eğer real madrid karşısında oyanayacaksa ki hepimiz oynamasını istiyoruz, riera'nın maç eksiğini görmek için bir fırsat. taktiği denemek için fırsat. uzun lafın kısası fırsat da fırsat. açıkçası bu 11'in puan kaybedeceğine de pek ihtimal vermiyorum, dahası çok da keyif alacağımıza inanıyorum.

    hücum hattıyla oynamadan orta saha ve defansta bazı değişiklikler yapmak da mümkün: selçuk'u da dinelndirebiliriz, ya da melo'yu kesip yerine engin ya da yektayla başlayıp savunmaya bir yabancı oyuncu ekleyebiliriz. yeter ki şu hücum hattını bir görelim.

    işte bu maçla ilgili aklımdaki, gönlümdeki bir kaç satır böyle. umarım 3 puanla ayrılacağımız keyifli bir karşılaşma olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın