resim
Fehmi Alpay Özalan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 65
    http://tr.eurosport.com/...o3916611/story.shtml
    fatih terim, semih kaya ve haluk ulusoy konularında tam bir galatasaraylı gibi demeçler vermiş;

    --- alıntı ---

    fatih terim’in sizdeki önemi?

    benim için babadan farksız. beni 3. ligden a milli takıma çıkartan adam hayatımın dönüm noktalarından birisidir. fatih hocanın en büyük artısı bu oyuncuları ile çok iyi iletişim içinde. otoritesinin yanında baba-oğul ilişkisini sağlayan biri. geçen bir eleştiri okudum. 20 senedir teknik direktörsün bir adam yetiştirmez misin yanında fatih hoca için. ne yapacaktı kafasına silah mı dayasın yetişsin diye. kimlere şans verdi adam olmayacaklara bile. bir insan kendi isteyecek gelişmeyi.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    savunmada kimleri beğeniyorsunuz?

    gökhan zan’dan çok umutluydum. semih kaya çok iyi ama eksikleri var. ikili mücadelelerde hep yerde defans adamı yerde olmaz. kendini güçlendirmeli. bir oyuncu oldum dememeli. ben altay’dan geldiğimde iki metreye top atamazdım. kendimi hep geliştirdim. 10 sene sonra premier lige gittim.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    bizim zamanımızda hükümetin bize katkısı olmadı. biz kendi kendimiz kaldık. erdoğan bizim zamanımızda başbakan olsaydı biz dünya kupasını getirirdik! biz o zaman yalnızdık. bizim başarının nedeni haluk ulusoy’dur. ulusoy, türk futbolunun en iyi başkanıdır. inşallah tekrar göreve gelir.

    --- alıntı ---

    tüm bunlara rağmen 2002'de tayyip erdoğan olsa dünya kupasını alırdık sözünden dolayı epey tepki çekeceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın