• 7116
    açık bir şekilde olimpiyatlara at gözlüğüyle bakan sözlüktür...

    neden mi ? hemen açıklayayım.

    siyasi görüşün ... koyayım. siyasetçilerinde, fenerbahçeninde,doping yapanlarında, ırkçılarında(u: ki ırkçılık türkiyede neredeyse olmayan birşey bunu öne sürüp saçmalamayın, farkındalık yaratmayın)... bunların hepsini bir kenara koyduğunuzda yine düşünceleriniz değişmiyorsa gidin sokaktaki çocuklarla, istanbul'un, ankara'nın, izmir'in varoş mahallelerindeki çocuklarla oynayın biraz... içlerindeki yetenekleri keşfetmeye çalışın. umurumda değil iktidarının politikaları, yapacağı süksesi cartı curtu.. dedim ya hükümetin ... koyayım.

    ben spor eğitimcisiyim. çoğunuzun ileride, bir kısmınızında şu zamanlarda çoçuğunuz enerjisini atsın sporla iç içe zaman geçirsin diye gönderdiğiniz spor okullarında çalıştım, yönettim..hacettepe üniversitesinde okuyorum ve türkiyenin en iyi spor eğitimini veren okul olduğu sürekli vurguluyor sürekli gurur duyuyorum... spor bilimine ve araştırmalarına en fazla yatırımı benim okulum yapıyor. türkiye'nin spor alanındaki bütün bilimsel gelişmelerini* takip eden ve ilk uygulayan okuldur. ancak bu amk okulunun dahi kendine ait bir yüzme havuzu yoktu bugüne kadar. hacettepe üniversitesi diyorum bak. şu anki milli olimpiyat komitesi başkanı olan uğur erdener denen adamdır bu okulun 2 sene önceye kadar rektörü. kendisi spor bilimleri ve teknolojisi bölüm kurucularından biridir ancak bölüme bir defa geldiğini görmedim.. bu adamı dahi hiç sevmememe rağmen, başlarındaki siyasilerden nefret etmeme rağmen ben bu olimpiyatları desteklerim sözlük...

    olimpiyat belki sana birşey katmayacak ama senin çocuğuna katacak, benim samsundaki yiğenime katacak, arkadaşımın antepteki kuzenine katacak. bunu sen anlamayacaksın ama onlar gösterecek. bu uzun vadeli bir proje. olimpiyatı alınca ne hemen şike bitecek, ne hemen doping azalacak ama senin çocuğun sporun, güzel birşey olduğunu öğrenecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın