• 857
    --- alıntı ---
    real madrid'in tottenham'dan 100 milyon euroya transfer ettiği gareth bale, parasını hemen çıkartmaya başladı. önceki gün ispanyol ekibine resmi imzayı atan ve 30 bin taraftarın önüne çıkan galli yıldızın formaları kapış kapış gitti. 24 yaşındaki yıldız futbolcunun daha ilk günden 40 bin forması satılırken, ispanyol ekibinin kasasına bu satışlardan 4.3 milyon euro ciro elde etti. ünlü yıldız, real madrid'in 11 numaralı formasını ilk olarak ligde 14 eylül'de villarreal deplasmanında giyecek. bale ikinci maçında ise 17 eylül'de istanbul'da galatasaray'a karşı sahaya çıkacak.

    ispanyol ekibi, 2009'da manchester united'tan 96 milyon euro'ya aldığı ronaldo'nun ilk gün 50 bin formasını satmıştı. o dönem 85 euro olan formalardan bir yılda 1.2 milyon adet satan r.madrid, önemli bir gelir elde etti. (küçük bir hesapla 1.2x85=102 milyon euro sadece forma satışı)

    --- milliyet ---

    ekleme: tamanlamıylaotuzkaraketerlinick kardeşim mesaj attı ben de farkettim. alıntı yapmışım ama doğru düzgün okumamışım, anlatım bozukluğunun m.k. site, zaten alıntı yaptığım siteyi ve sahiplerini gördüğünüzde "keşke yalnızca anlatım bozukluğunun m.k. olsa" diyorsunuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın