• 16459
    "real madrid'e transferim gerçekleşmeyecek diye hiçbir zaman korkmadım. az önce de söylediğim gibi real madrid'e transfer olmak benim için bir rüyaydı. bu yüzden transferimde rol oynayan herkese teşekkür ederim. transfer bedelim üzerimde bir baskı yaratacak. ama ben bu baskıdan çekinmiyorum. sadece oyunumu oynamayı hedefliyorum. real madrid'in kazanması için elimden gelen her şeyi yapmak dışında bir amacım yok."

    "la liga harika bir lig. burada harika bir futbol oynanyor. çocukluğumdan beri real madrid'i takip ederim. real madrid formasıyla 10-11 yaşlarımda çekilmiş bir pozum var. bu formayı gerçekten giyerek artık rüyalarımı gerçeğe çevirdim. (u: emre belözoğlu stayla (: )artık buardayım. karşılama töreninde taraftarlar muhteşemdi. tottenham'dan ayrılmak benim için kolay olmadı. ama real madrid gibi bir kulüp sizi istediğinde hayır demek çok zor. umarım bu durumu herkes anlayışla karşılar."

    "ronaldo dünyanın en iyi oyuncusu. buraya gelmeyi tercih etmemdeki sebeplerden biri de onunla beraber oynamak istiyor olmamdı."

    "ronaldo bu kadronun patronu. ondan bir şeyler öğrenmeye çalışacağım ve serbest vuruşları kimin kullanacağı hakkında görüşlerini almak istiyorum."

    gareth bale
App Store'dan indirin Google Play'den alın