• 16449
    f.bahçe lehine konuşanlar utanmali;
    beşiktaş için fazla bir şey bilmiyorum. çünkü çok fazla ilgilenemedim. fenerbahçe için bir şey söylenemez. eğer söylüyorlarsa biraz utanmalılar. federasyon bir karar verdi. bu kararı değiştirmek için bazı şeyler bekleniyor herhalde. uefa’nın kurallarına uymak zorundasınız. uefa kurallarına uymayım ama yine de sizle devam edeyim. böyle bir şey yok.

    tff yönetimi yanliş yapti;
    tff bu konuda tabii ki yanlış yaptı. boşuna boşuna harcanmış zaman var.

    fenerbahçe’ye yazik ediyorlar;
    süreyi biraz daha uzatmak için isviçre federal mahkemesi’nden bahsediliyor. fenerbahçe’ye yazık ediliyor. zaman kazanmak istiyorlarsa acele yargılanmayı kabul etmemeleri gerekir. cas kararını isviçre federal mahkemesi’nin bozduğu görülmemiş bir şey. hatta aksine arttırılıyor. ve fifa devreye giriyor. cas spor hukukunun son noktasıdır.

    milli takim ceza alabilir;
    türk milli takımı’nın da ceza alma durumu var. uefa’nın yazacağı yazıya bağlı. türk futbolu daha önce böyle birşeyle karşılaşmadı.

    f.bahçe yüzünden talimatlar değişti;
    uefa, ingiltere’de yapılan genel kurulda özel yerel federasyon kararlarına müdahale yapmak için talimatlarını değiştirdi. bu fenerbahçe yüzündendi.

    kupa trabzonspor’un hakki
    kupayı alıp trabzonspor’a vermek isterim. kişisel düşüncem değil. bu trabzonspor’un hakkı. 3 temmuz’dan önce trabzonspor o zamanki federasyon’a ettiği müracaatta bordo mavililer bu şaibeli sezondur, araştıralım önerisi sunmuştu.

    demirören’le konuşacağiz!;
    toplantıda arkadaşlarımızla birlikte dile getiricez. bunu kapatmak üstünü örtmek, halının altına süpürmek türk futboluna bir şey katmaz. bu şikeyi türkiye’de mübah kılar. artık şike yapılabilir.

    taylan üner (tff yönetim kurulu üyesi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın