resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 3869
    burak yılmaz, mükemmel bir silah olabilir. evet öyle buna lafım yok fakat takımın çıkarlarına göre şuanki durumda kanatsız oynayamıyoruz ve kanat transferi yapıyoruz bu da demek oluyor ki ya sneijder tribüne gidecek ya drogba tribüne gidecek yada burak kulübeye çekilecek.

    şöle diyelim önümüzde (bkz: 6+0+4) gibi son derece saçma bir kural var ve yaptığımız kanat transferlerine göre büyük ihtimal hoca (bkz: 4-2-3-1) sistemine geçicecek. zaten kulübemiz yeterince iyi değil ve oyun tıkanınca kulübeden oyunu kurtaracak tek hamlemiz yok bu durumda burak'ın yedek kulübesine çekilmesinin son derece mantıklı olduğunu düşünüyorum.

    yani burak iyi bir forvet lafım yok ama drogba'dan iyi değil, yada sistem değiştirtecek sneijderi tribüne gönderecek kadar iyi değil. bu durumda takım için en iyisi kendisinin satılmaması ve yedek kulübesinde kalması. sıkışan oyunda birazdan burak girer ve oyunu çözer düşüncemizin olması. son 2 maçta gördük zaten kulübeden oyunu çevirecek 1 tane oyuncumuz yok. kaldı ki burak yılmaz'ın fatih terime beni niçin oynatmıyorsun tribi yapması da yanlış.

    ha tabi ben burda sneijder hayranlığı, drogba hayranlığı yapmıyorum. burak'ın gösterdiği performans drogba ve sneijderin üzerine geçerse drogba kenarı çekilir burak kadroya girer. tamam iyi gelişim gösterdi bir sürü gol attı ama daha öyle yıldız triplerine girecek bir futbolcu değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın