• 211
    asla bir fanatik ya da fotomaç gazetesi değildir. hele ki galatasaray ile ilgili haberler söz konusu olduğunda basındaki en güvenilir gazetedir.

    wellington transferinde ha bugun ha yarın geliyor dediler evet ama ben bu haberleri de melo transferinde koz olarak kullanılsın diye galatasaray yönetiminin ilettiğini düşünüyorum. ki çok da yararlı oldu. galatasaray yönetimininden de kimse wellington'u yalanlamadı zaten.

    burak yılmaz'ın fiorentina ve lazio'ya transferleri konusunda da kolpa gazetecilik yapmamışlardır. hele ki son lazio - gs görüşmelerini ilk ve en detaylı şekilde veren gazete oldu. kimse bülent tulun'un oraya 3. sınıf futbolcular için gittiği masalını anlatmasın.

    bruma konusunda ise tüm dünyaya haberi veren ilk yayını kendisi yapmıştır. ısrarla haberlerininin arkasında durdular ve sonunda haklı olduklarını bir daha gördük.

    ha salladıkları, tutmayan haberleri çıkmadı mı? pek ala çıktı tabi. ülkede herkes internet kullanabilseydi zaten gazeteye pek gerek kalmazdı. bir de satış yaptıracak transfer maceraları da gerek tabi :)

    gökmen özdemir ve haluk yürekli hep sevdiğim kişiler olmuştur ve en azından bunlar ve bunların yolunda ilerleyen kişileri sayesinde ne federasyon ne de aziz'in köpeği olmuşlardır.

    dilerim en kısa zamanda amk tv açmak gibi bir düşünceleri vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın