resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3564
    didier drogba cok buyuk bir futbolcudur, kabul.
    bizim takımımızda olması da gurur vericidir, kabul.
    hepimiz cok seviyoruz drogbayı, kabul.

    ama, işte koca bir ama var burda;

    drogbanın cok büyük bir futbolcu olması her topu onun kullanacağı anlamına gelmez. drogba isterse onu yapar bunu yapar diyen arkadaslara da afedersiniz ama nah yapar demek istiyorum. tamam tüm dünyada saygı duyulan bir futbolcu falan anladık gidince biz de drogba bizim icin gol attı diye sevinicez ama galatasaray onun top oynadıgı arka bahcesi değil, önce bunu idrak etmeli. saygımızdan acmadık agzımızı ne zamandır ama her duran topun basına gecmek nedir amk? hadi onu gectim bu nasıl savunulur anlamıs değilim. duran toplar yakınsa selcuk biraz daha uzaksa sneijder var, onlar vuracak toplara. daha uzak olanlara da drogba beyler cekilin ben abanıyorum diyerek vurmayacak. bırakacak topu selcuk inana gececek iceriye. drogba da madem ki drogba, madem ki acaip bir kafa vurus yetenegine sahip; iceri gelen ortaları indirmeye gol atmaya calısıcak.

    galatasaray 2 yıldır neden bu kadar mukemmel biliyor musunuz? cunku herkes işini yapıyor. baskan baskanlıktan öteye karısmazken, teknik işler tamamen terime baglı gidiyor. her futbolcu yapması gerekeni layıkıyla yapıp kendi görevi olmayan işlere karısmıyor.

    eger ki drogba bu sekilde kendi işi olmayan seyleri yapmaya devam ederse işte bu bahsettiğim düzene comak sokulmus olacak. ve drogba yarar ve mutluluktan cok bize zarar vermeye baslayacak.

    bu yazdıklarımı da mac kaybedince saldırıyor bakalım drogba iyi işler yapınca napıcaklar merak ediyorum?? diye yorumlayanlar olacaktır onlara da cevap veriyim. tam üstüne bastınız ayagınızı kaldırın; biz de tam onun icin ugrasıyoruz. drogba eger her frikike uzanmazsa, olur olmaz yerlerden kaleye vurmazsa eminim ki hem onun hem de bizim adımıza daa iyi olacak.

    tek forvetle daha iyi oynadıgımızın da yavas yavas belli olmasıyla beraber cok kritik safhalara giriyoruz. drogbanın tek forvet oynaması demek eger ki iyi oynarsa muazzam olacaktır, kabul. ama egerki drogba ben bu mahallenin büyüğüyüm edasıyla oynamaya devam eder ve hata yaptıgını göremezse işte o zaman hem takımın emekleri bosa gider hem de burak yılmaz küstürülür takımın elindeki daha 2 3 yıl üstdüzey verim alabileceğimiz diğer oyuncumuz elden gider. egerki biz herseyi bütün düzeni ilerde drogbanın üstüne kuracaksak o da bu düzenin hakkını vererek oynayacak. olay sadece bu, bu kadar basit.

    fatih terimin cok acil bazı seylere el atması gerekiyor. taktikse taktik değişecek. buraksa burak yedek kalacak belki de. ve drogbaysa drogba da artık takım için en iyisi neyse onu oynayacak, macera aramayacak olmadık yerden vurmayacak. yani herkes gerektiği gibi calısacak..

    cunku galatasaray 2 yıldır herkes gerektiği gibi calıştıgı icin 2009-10-11deki galatasaraydan cok farklı.

    dipnot;
    1)drogbayı seviyorum
    2)puan kaybettik diye gaza gelip de yazmadım bunları
    3)takımdaki herkes büyük, drogba belki en büyük futbolcu. ama galatasaray hepsinden daha daha daha daha daha büyük.
    4)herkesin bunu görmesini temenni ediyorum, drogba dahil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın