resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3562
    serbest vuruş olduğunda içinde adeta türk kızı kaçıyor. böyle bi kezbanlaşıyor, bi tribe giriyor. abi, 50 metreden topu kaleye vuruyorsun, yapma etme, günahtır ya.

    hayır, gariptir bunu hoş gören insanlar var. ben hoş görmüyorum. maçın son dakikasında* selçuk inan'ın bilezik gibi geçireceği bir mesafede topun başına geliyorsa ve biz içimizden, "mınakoyim topu baraja vuracak ve hakem maçı bitirecek" diye geçiriyorsak, ben bu saplantıyı hoş görmüyorum.

    bir kişi, bir işi ısrarla kötü yapıyorsa onu eleştiririm. hayvanlar gibi eleştirdiğiniz burak yılmaz'ın bile serbest vuruş tekniği daha iyi ama adam topun başına gelmiyor.

    drogba'nın anlamsız takıntısı selçuk inan'ı da ciddi anlamda etkiliyor, rahatsız ediyor. adam saygısından ses çıkartmıyor ama dün ilk defa, "abi 50 metre burdan, çok uzak, burdan vurulur mu ya" gibi bir hareket yaptı.

    drogba'nın katkısını, kalitesini tartışacak değilim. ama bazen göte de göt demek lazım.

    ayrıca bir grup insan da var ki aman canım serbest vuruş, olsun vursun tribinde. lan selçuk inan iki sezonda 10 tane gol attı serbest vuruştan sen ne konuşuyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın