• 85
    ben pollyanna taraftar olarak görmüyorum kendimi. pollyanna olmak ligi 9. bitirip "olsun en azından ilk 10'dayız" demektir. şu an daha lig yeni başladı ve önümüzde çok uzun bir yol var. şampiyon olduğumuz hiçbir sene 1 beraberlikle şampiyon olmadık ki 2 kez berabere kaldık diye şampiyonluk gitsin.

    dün maçta benim izlediğim kadarıyla tek eksiğimiz disiplindi. sneijder hariç sanki kimse maçı umursamıyor gibiydi. hakan balta'nın her taç atışı 2 dakika sürünce "hakan balta işte, ondan hızlı olmasını beklemek hata" diye düşündüm fakat son dakikalarda yine taç atışı kullanacak olan hakan balta'ya drogba'nın topu vermesi 3 dakika sürdü. *

    dün herkes beraberliğe razı gibiydi fatih terim dahil. buna ben de çok şaşırdım ama sonuçta lig uzun bir maraton. bunun türkiye kupası var, şampiyonlar ligi var. o yüzden en başta fatih terim'in sonra da takımın elbet vardır bir bildiği. ayrıca bu böyledir küçük takımlar ilk haftalarda hatta bazen zorlasalar sezonun ilk yarısında iyi oynarlar sonra tempoları düşer. büyük takımlar da genelde ilk haftalarda puan kaybeder sonra bir ivme kazanır, çıkışa geçer ve şampiyon olma yolunda ilerlerler. larlarlar. lorlorlor.

    o nedenle şu an takımdan memnun olmak için pollyanna olmaya gerek yok. gerçek galatasaraylı olmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın