• 2900
    uyanır uyanmaz aklına düşen sevgilidir, zaten uyurken de rüyanda o gece puan kaybettiğin deplasmanı görürsün ya neyse...

    2 aylık oğluna marşları söyletendir, onun da kalbine aşılamaya çalıştığın en güzel sevgidir.

    oğluna her seye herkese inat aslan adını koyma sebebindir.

    kendi babanla geçirdiğin en güzel anların tamamında olan tek şeydir. baban sarılsın diye bir gol daha istediğindir. bugün bile telefonda ya da yüz yüze hal hatır sorularından sonra durumunu kritik ettiğin üzerine en cok sohbet ettiğin en ortak seydir.

    sporcusuna, hocasına edilen küfürü kendine edilmis sayan ve zaman, mekan tanımadan tepki koyup, sonuclarına katlandığındır.

    tarif etmenin imkansız olduğu binlerce cümle kurabileceğin ve hala devam edebileceğin, benim gibiler için hayatının merkezine girmis ve planlarını maç takvimine göre yaptıgın yegane seydir.

    baban gibi önünde saygıyla eğildiğin ve sorgulamadığın, varlığını hep yanı basında hissetmek istedigin hissettikce kendine güvendiğin, annen gibi seni karsılıksızca seven ve öyle sevdiğin, kardesin gibi kanından canından, dostun gibi tek sırdaşın, sevgilin, eşin gibi aşık oldugun, kıskandığın, armasına namusun gibi sahip cıktığın, çocuğun gibi hayallerinin, umutlarının, amaclarının, korkularının, heyecanının, mutluluğunun ta kendisidir...

    kısacası hayatın ta kendisidir, ailendir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın