• 1
    öncelikle türk futbolu adına bir milad olacağı kesin.
    fenerbahçe adına daha çok gerileme döneminin başlayacağını düşünmekteyim.

    bazı olası değişiklikleri sıralamak gerekirse;
    1- medya, fenerbahçe'nin hegemonyalığının altından çıkabilir, akabinde ısmarlama haberler bitebilir.
    2- amatör branşlarda aziz yıldırım'ın desteği ve yarattığı sponsorluk anlaşmaları küçümsenemez, yeni gelecek başkan ve ekibi, yıldırım'ın verdiği desteği, amatör branşlara aynı güçlükte vereceğini düşünmemekteyim.
    3- aziz yıldırım'ın tff'de sözünün geçtiğini, ne isterse yaptırdığını, hatta fenerbahçe'nin maçlarına ısmarlama hakem getirttiğini hepimiz biliyoruz. yeni gelecek başkan ve ekibinin bu denli yaptırımcı güçte olacağını sanmıyorum.
    4- antrenman ve altyapı tesislerini aziz yıldırım'ın katkılarıyla ne kadar büyütüldüğünü hepimiz biliyoruz, yeni gelecek başkan ve ekibinde bu tesisleri daha da büyütecek veya yenilerini ekleyecek ekonomik gücün olacağını düşünmüyorum.
    5- futbol takımına yapılacak takviyelerde yeni başkan ve yönetimin aziz yıldırım'ın transfere ayırdığı bütçe kadar harcama yapacağını düşünmemekteyim.

    fenerbahçe için daha da kötü günler kapıda gibi... ama türk futbolunun belini, yaveri yıldırım demirören'le birlikte büken bu kişiden kurtulacağımız için çok sevinçliyim, darısı yıldırım demiören'in başına... işte o zaman türk futbolu'nun beli doğrulacaktır...

    dipnot: sözlük yazarlarının da ''aziz yıldırım'ın bırakması sonrası neler yaşanabileceği'' yönündeki fikirlerini * merak etmekteyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın